My Fotopages

By: afida hashim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Saturday, 13-Dec-2008 15:00 Email | Share | | Bookmark
My Sista Big Day!!

siap-siap
ready nak pi masjid
..her..
View all 21 photos...
My sister is getting married to her fiancee..
For certain people it might be hard to see their younger sister or brother to get married before them.
Perhaps not for me..
I'm happy for her & hubby and wishing her very best in her new life (even we're staying under the same roof at least for a year)...Kenala dengaq kata aku gak..Coz I rule the house..


Tuesday, 15-Jul-2008 12:30 Email | Share | | Bookmark
..back to my hometown..

 
 
 
View all 6 photos...
it was an early flight from LCCT to my hometown after my surgery on 11th July...
ngantuk yang amat2 tapi i cudn't sleep so, i've decided to take few shots from the window as i always did most of the time i travel using flight..
i just love the picture taken from the flight window..
I'm flyingggggggg high in the sky....


Friday, 4-Jul-2008 12:30 Email | Share | | Bookmark
Dinner @ Restaurant Seri Angkasa, KL Tower

 
 
 
View all 6 photos...
I just lurve to try food..
Everytime visit from Taiwan delegates, we gonna have our makan-makan besar..
with at least only us, my x-fab team and I..
Tis time, the dinner was treated by our CEO..
The very beginning, my x-boss asked me to make reservation as for the last visit we cannot make it there due to PRU 2008.
Tis time, I'm able to get the place booked..

My comment:
The food is not bad..About more than 120 types are served..
The view, cos it's a rotating restaurant place on top of a tower..It was magnificient!!!
The price..OMG!!..Sorry, I won't come here if let say it's my own money..Even I can get 10% discount..




Thursday, 5-Jun-2008 12:29 Email | Share | | Bookmark
..moving to new building...

my gm dengan dayang2 dia..
semak samun dalam bilik GM
semak samun kat bilik aku
View all 12 photos...
setelah bertahun2 diwar-warkan..finally kami akan pindah ke bangunan baru di cyber..fuhh..
satu jangka masa yang panjang..after almost 4 years, plus tu rumours ever since 2001..
our new building nih memang cantik sangat..design arkitek terkemuka negarala kononnya...
siap ada banyak ruang2 kosong in between 2 tower..those yang masuk kot south wings after 2st floor kena turun balik then naik lift from other side nak ke atasnya..which is stupid...apa salahnya kalu semua floor attached jek..kan senang..
pastu kekononnya nak wat open concept office..
open pe kebendanya bila u are separated by doors at anywhere you go..letihh woo nak tolak pintu kat sini..dah ler berat...
luckily aku kat admin dah lanie..so, sume admin operates from 1st floor..
tu pun awai2 masuk sini berpusing aku carik toilet perempuan..jenuh berpusing2.
plus ko tak bleh salah lift..kalu dak, ntah kat mana je ko jadinya..
kat opis nih a few rules are implemented..
yang aku suke is bleh pakai pakaian kasual which means u are allowed to wear jeans..best..save koleksi baju kurung aku yang dah siap iron tuh..
yang aku tak suke ..parking basement untuk those gred 25 and above which some of us think tak patut..ye la, dah sah2 parking berlambak..watpa nak khas2 plak..lainla untuk top2 mgt or head2 kan..logik gak..nih just becos ur in gred 25..dapat lot parking..tak logik sungguh..
2nd aku tak suke, tak bleh makan heavy food kat dalam opis..citenye bila CEO datang opis on saturday..dia jumpa tikus besau2..terus dia kuaq arahan tak bleh makan dalam opis..kena makan kat cafe jek..kebetulan satu ari tuh sebelum official instruction dia round2 opis, dia sampai kat dept. aku..kebetulan aku baru sudah makan..borak2..then dia tegur, tak bleh makan dalam opis..OSH tak kasik..slumber aku jawab..ala, nak makan katne..pastu dia soh makan kat cafe luar yang banyak lalat tuh..memandangkan hobi aku adalah menjawab..so, aku kata banyak lalat..pastu pekata dr. bagi arahan soh orang cuci cafe bawah so that bleh pi makan kat situ..rupanya dia dengar gak kata aku sebab pastu cafe tuh dicuci and arahan rasmi kuaq..even masa aku cakap tu dia kata tu sume operational..bukan keje dia nak wat..hehehe.
ceo nih time mood dia baik, memang best..kalu dak, gila ko melayan karenah dia...pandang positif kat dia...
apa pun overall, aku suke design bangunan nih..memang nampak mewah abissla..


Sunday, 27-Apr-2008 00:23 Email | Share | | Bookmark
..wedding shahida @ Selancar, Pahang

cak!! mari saya mulakan cerita saya..
touch up sana..touch up sini.
dah nak siap dah..
View all 44 photos...
well..got her invitation quite sumtimes dah..plan nak pi dah berbagai..end up aku gi dengan gee and nurul(cousin shahida)..2 days before the wedding..
so, some of the pictures taken during the time spent there!!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net